Categorie: Doorlopend krediet afsluiten

Doorlopend krediet afsluiten

Het doorlopend krediet is een leenvorm voor particulieren. Je kunt bijvoorbeeld een doorlopend krediet afsluiten voor uitgaven waarbij vooraf niet bekend is hoeveel geld er nodig is, bijvoorbeeld bij de aanleg van een tuin of het verbouwen van een woning. Het doorlopend krediet staat bekend als een flexibele leenvorm omdat zowel de looptijd als de rente en het… Lees verder »

Doorlopend krediet afsluiten of oversluiten

Afsluiten doorlopend krediet is het aangaan van een nieuwe overeenkomst voor een doorlopend krediet. Oversluiten van een doorlopend krediet is niet hetzelfde als afsluiten doorlopend krediet maar het het omzetten van een doorlopend krediet met een variabele rente naar een doorlopend krediet met een vast rentetarief, bijvoorbeeld een persoonlijke lening. Het oversluiten van een doorlopend krediet gebeurt doorgaans… Lees verder »

Een voordelig doorlopend krediet afsluiten?

Als u een doorlopend gaat afsluiten dan is het logisch dat u het voordelig doorlopend krediet wilt sluiten. Niemand wil immers te veel geld betalen voor een lening. Maar niet elke doorlopend krediet is ook direct een goedkoop krediet. Aanbieders van het ‘goedkoopste’ doorlopend krediet kunnen namelijk een stuk duurder blijken dan verwacht. Toch kunt u hier makkelijk… Lees verder »