Een doorlopend krediet heeft mij geholpen!

Door | 22 februari 2012

Een paar maanden geleden heb ik qua geld heel krap gezeten. Ik had net na een grote reorganisatie mijn baan verloren en in een korte tijd daarna gingen er meerdere huishoudelijke apparaten kapot. Van de wasmachine en droger tot de TV aan toe. De avond ervoor was net de bliksem ingeslagen en op dat moment stond alles te draaien. Immers je denkt dat je veilig binnen zit. Er was een harde klap en alles was helemaal zwart. Nieuwe stoppen erin gedaan maar het was voor de apparaten al te laat. Alles was doorgebrand. Gelukkig was ik hiervoor wel verzekerd maar het duurde een vrij lange tijd voordat de verzekeringsmaatschappij langs kwam. Toen ze langskwamen concludeerde ze gelukkig hetzelfde en zou ik alles vergoed krijgen. Alleen zou dit wel tot 8 weken kunnen duren. 8 weken hoe moet ik dat toch overleven met de was en tv! Van de verzekeringsmaatschappij kreeg ik te horen dat ik het zelf maar moest kopen en dan kreeg ik het geld later wel weer van ze terug. Nou als je heel krap zit wordt het toch heel moeilijk om dit geld te gaan missen.

doorlopend krediet

 

Een paar maanden daarvoor gelukkig een doorlopend krediet afgesloten!

Gelukkig had ik net in de maanden daarvoor, toen ik nog werk had, een doorlopend krediet afgesloten. We zouden het eigenlijk gaan gebruiken voor een nieuwe auto maar hadden besloten er toch nog maar even mee te wachten. Dit bleek uiteindelijk onze redding te zijn. We konden het geld van het doorlopend krediet namelijk heel goed gebruiken om de apparaten te vernieuwen. Binnen een paar dagen hadden we alles weer netjes in ons huis staan. De was kon weer gedaan worden en de kinderen zaten weer TV te kijken. Een paar weken later kreeg ik van de verzekeringsmaatschappij uiteindelijk het geld weer. Gelukkig betaalde ze ook mee aan de rente. Hiermee heb ik het doorlopend krediet weer volledig ingelost en houden wij het weer aan als er weer iets gebeurd. Zo zie je een doorlopend krediet kan je helpen wanneer je het nodig hebt.

 

Een doorlopend krediet moet iedereen afsluiten!

Zoals je uit mijn verhaal al kan lezen ben ik door het doorlopend krediet ongelooflijk geholpen. Eigenlijk meer gered. Anders hadden wij de maanden daarna heel moeilijk door kunnen komen. Ik raad iedereen daarom aan om een doorlopend krediet af te sluiten. Uiteraard wel met verstand! Immers je wilt niet een doorlopend krediet afsluiten om daarna financieel weer in de problemen te komen doordat je teveel kredieten hebt lopen. Bedenk dus vooraf of je met een doorlopend krediet geholpen kan worden. Wil je er een afsluiten? Kijk dan eens bij deze aanbieder van een doorlopend krediet. Deze aanbieder heeft ons geholpen!